fbpx

De administratieve Marianna stelt zich voor!

door Roy
categorie

“De administratie doen voor veel verschillende bedrijven, heerlijk om te doen!”

Na 30 jaar voor een grote onderneming te hebben gewerkt op de crediteurenadministratie werd het 3,5 jaar geleden tijd voor verandering met de overstap naar een administratiekantoor. Bij Schekman van Keppel kreeg ik de mogelijkheid om de administratie te voeren voor meerdere bedrijven. Nu is dat dus bij GoedOpOrde.nl.

Wat vind je leuk aan het werk?
In het begin was het wel even wennen. Het werk is zo anders dan wanneer je werkt binnen één groot bedrijf. Die werken toch vaak op een vaste manier, terwijl je nu te maken hebt met hele diverse administraties en hiermee gepaard gaande administratieve uitdagingen. Maar deze diversiteit maakt mijn werk nu juist zo leuk! De administratie uitzoeken en het schakelen tussen de vele klanten maken het werk iedere dag weer tot een uitdaging.

Eerste indruk van GoedopOrde.nl
Een leuk kantoor met een gezellig team waar ik mij wel thuis ga voelen. Helaas moest het digitaal wegens alle maatregelen, maar de eerste online borrel met Pubquiz hebben we inmiddels al gehad. Een goede eerste indruk dus!

Wat doe je graag naast het werk?
Mijn grootste hobby is sporten. 12 jaar lang heb ik Taekwondo beoefend en later was ik dagelijks in de sportschool te vinden. Heerlijk! Toen mijn dochter werd geboren is dit minder geworden, want als alleenstaande moeder heb je het druk en moet je alle ballen in de lucht zien te houden. Toch zorg ik er voor dat ik in ieder geval twee keer per week kan sporten. Verder wandel ik ook veel. Het liefst met een camera op zak, want fotograferen is een andere hobby van mij. En als ik dan echt nog ergens een gaatje in de agenda heb? Dan leef ik mij uit in de keuken of knap ik oude meubels op om ze zo een tweede leven in te blazen!


Meer lezen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen nieuws te missen 
over wat belangrijk is voor jou als ondernemer!
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram