fbpx

Joke, onze btw-kampioen en administratieheld stelt zich voor!

door Roy
categorie

“Het echt bezig zijn met een klant en complexe administraties weer helemaal op de rit te krijgen, daar krijg ik energie van!”

Na het afronden van het Gymnasium ben ik direct gestart in de accountancy. Met mijn 18e jaar, nu 35 jaar geleden, kwam ik in een échte mannenwereld terecht. Na enkele jaren merkte ik dat de MKB-klanten met meer klantcontact veel beter bij mij pasten en uiteindelijk ben ik bij een administratiekantoor dus helemaal op mijn plek!

Wat vind je leuk aan het werk?

Het écht bezig zijn met een klant. Van het verzorgen van de administratie tot de verwerking van btw-aangiften maakt mijn werk heel veelzijdig. Daarnaast krijg ik er energie van om complexe administraties weer helemaal op de rit te krijgen en de klanten mee te nemen waarom een goede administratie belangrijk is. Het geeft structuur en overzicht in mijn werk, maar ook voor de klant!

Eerste indruk van GoedOpOrde.nl

Doordat de overgang vrij vlot ging hebben we direct een hoop praktische zaken met elkaar moeten regelen. Maar tot nu toe lukt dat goed en heb ik er alle vertrouwen in dat ik bij een leuk administratiekantoor terecht ben gekomen waar de klanten met een gerust hart de administratie kunnen onderbrengen!

Waarvoor kunnen we je midden in de nacht wakker maken?

Waar je mij echt wakker voor mag maken is een bezoekje aan een Escaperoom. Ik vind het heerlijk om met vrienden of mijn gezin de code te kraken en binnen de tijd te ontsnappen!

Wat doe je graag buiten het werk?

Ik ben graag creatief, zoals het scrappen van fotoboeken en diamond painting. Maar mijn allergrootste hobby is het vrijwilliger zijn bij speeltuin de Kievit in Berkel. Al 18 jaar ben ik daar penningmeester, draai ik de bingo en draag ik altijd mijn steentje bij rondom de activiteiten. Ooit begonnen toen mijn eigen kinderen nog jong waren, maar ik doe het nog steeds met veel plezier!

Jouw bedrijfsadministratie en btw-aangiften zijn bij onze nieuwe collega in goede handen! Ben jij benieuwd naar wat GoedOpOrde.nl kan betekenen voor jouw bedrijf vanuit ons kantoor in Zoetermeer? Neem dan contact op met ons!


Meer lezen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen nieuws te missen 
over wat belangrijk is voor jou als ondernemer!
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram