fbpx
Slide

ESPORTER

Gamen is echt jouw ding en inmiddels ben je zo goed dat je serieus geld verdient als professioneel gamer. Heel tof! Als (startende) ondernemer in de gamewereld wil je het liefst bezig zijn met het spelen van games. Aan de top kom je niet zomaar, dus moet je als topsporter veel trainingsuren maken met jouw favoriete game. Wat ga je eigenlijk doen met het geld dat je binnenhaalt en hoe werkt dat als ondernemer? Wij nemen je mee naar het volgende level zodat jij de eindbaas wordt van jouw bedrijf en de financiën! 

Professioneel gamer

Er stroomt aardig wat geld binnen op je rekening door sponsoring, prijzengeld, streaming of andere esports activiteiten. Dit is geen bijbaantje meer! Het kan dan verstandig zijn om een eigen bedrijf op te richten. Maar hoe doe je dat en waar moet je allemaal rekening mee houden als je een bedrijf opricht? 

Wij leggen je graag in een (online) adviesgesprek uit hoe je een eigen bedrijf kunt starten en wat daar allemaal bij komt kijken. 
Gesprek plannen
Esporter - professioneel gamer
Esports Toernooi

Toernooien

Je wint regelmatig prijzengeld op toernooien. Nice! Of misschien organiseer je zelf toernooien en heb je ticket inkomsten. Het is dan een goed idee om een bedrijf op te richten en administratief alles goed op orde te hebben. Wij kunnen je helpen met het starten van een eigen bedrijf. Heb je al een bedrijf maar kun je wel wat hulp bij de financiën gebruiken? We nemen dit graag voor je uit handen. Kun jij je bezig houden met gamen of het organiseren van toernooien. Meer weten? Maak dan een afspraak voor een (online) gesprek. 

Ready for the next level?

LET'S START

Esportsteam

Heb jij een succesvol esportsteam of overweeg je om een eigen team op te richten? Hier komt een hoop bij kijken als je het hebt over financiën. Kun je hier hulp bij gebruiken? Wij helpen je graag om alles goed te regelen zodat jij je met je team kunt focussen op je favo game. 
Esportsteam

Eindbaas worden van jouw financiën?

Starten als professioneel gamer en je financiën op orde hebben?
Dan moet je bij GoedOpOrde.nl zijn. We take you to the next level!
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram