fbpx

Boekhoudkantoor Rotterdam

Het GoedOpOrde.nl boekhoudkantoor in Rotterdam wordt gerund door Romeo Bhagwandin. Met veel enthousiasme helpt hij ondernemers om hun financiële administratie op orde te krijgen én te houden. Persoonlijk contact is voor hem belangrijk om een goede klantrelatie op te bouwen. Dit maakt hem een prettige samenwerkingspartner voor zijn klanten.

GoedOpOrde.nl
Romeo werkte meer dan 20 jaar bij grote bedrijven als interim financial en als consultant. Hij wilde graag ondernemers helpen en besloot zich aan te sluiten bij GoedOpOrde.nl. Als inwoner van Rotterdam kent hij de omgeving en de ondernemerscultuur. Met zijn kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat de financiële administratie overzichtelijk en op orde is.
Romeo Bhagwandin
Romeo Bhagwandin
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer moet je veel verschillende petten op kunnen zetten. Niet elke pet past je even goed en daarom kan het lonen om werkzaamheden uit te besteden waar je minder goed in bent of wat te veel tijd kost. De boekhouding is vaak zo'n ding wat je als ondernemer graag uitbesteedt, omdat dit vaak in de avonden of weekenden wordt gedaan. In deze tijd die je liever andere dingen.

Bij GoedOpOrde.nl snappen we dat je als ondernemer graag doet waar jij goed in bent en nemen de administratie graag uit handen. Doordat wij de boekhouding dagelijks bijwerken heb je altijd een up-to-date overzicht van je financiën. Handig toch!
IB tips voor de zzp'er

Boekhoudkantoor Rotterdam

Onze financieel professionals ontzorgen je graag door de volledige boekhouding uit handen te nemen en de aangiften op tijd in te dienen. Jaarrekeningen, salarisadministratie, strategisch of financieel advies. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen kijken we naar jou ondernemingsdoelen en adviseren je graag om deze doelen te halen. 

Altijd online inzage

Het is niet meer van deze tijd om met mappen te slepen. Via de app of laptop kun je alle facturen en bonnen digitaal aanleveren. Als je wilt kun je zelfs je facturen vanuit het pakket versturen. In je persoonlijke dashboard zie je snel hoe je bedrijf er financieel voor staat. Makkelijk en snel!

Focus op je onderneming

Wil jij je graag focussen op je bedrijf zonder je druk te maken om de boekhouding? Neem contact met ons op om te kijken wat GoedOpOrde.nl voor je kan betekenen. Wij zijn jouw boekhoudkantoor in Rotterdam!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 80
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 125
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Over GoedOpOrde.nl Rotterdam

In het mooie en bruisende Rotterdam vind je veel verschillende ondernemers. In het Lloydkwartier, tussen diverse mediabedrijven, zit het kantoor van GoedOpOrde.nl Rotterdam. Op deze creatieve plek, omringd door water, helpen we ondernemers met de boekhouding.

GoedOpOrde.nl Rotterdam

Schiehavenkade 408
3024 EZ Rotterdam
BTW: NL001721866B96
KvK: 72663855

Op zoek naar een boekhoudkantoor in Rotterdam? 

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram